Feest of Partij?

Altijd leuk, Pete d’r bij

Welkom op de officiƫle website van Pete Baker

Pete Baker was de befaamde Nederlandse Cliff Richard die met z’n Indo rockband half Nederland onveilig maakte vanaf 1964 tot begin jaren 70. Ze waren hot en altijd onderweg van optreden naar optreden. Dikwijls wel 5 a 6 keer in het weekend van feesttenten tot ballroomzalen.

Royal Diamonds
Het kon in die tijd niet op. Overal waar The Royal Diamonds optraden was het feest en als het aan Pete had gelegen was hij er graag mee door gegaan.
Z’n vader wilde dat hij langzamerhand de bakkerszaken over ging nemen en dus moest Pete met pijn in hart wel stoppen.

Zoals vaak keerden de kansen ook voor Pete die voorzichtig weer de draad op ging pikken vanaf 1996/97, weliswaar als soloartiest maar het plezier was er niet minder op en gaande weg ging het al beter en kwamen de optredens weer als vanouds en knokte Pete zich ditmaal een weg door de vele muziek kroegen en partijen vanaf de eind jaren 90.
De laatste 10 jaar zijn de jaren van wederom plezier met de vele optredens die Pete weer doet en in 2010 kwam hij in contact met componist/producer Leslie Laverman die het meegaande nummer ” Loop Met Me Mee ” voor Pete schreef en produceerde. Alom een meezinger waarvan het succes in het circuit nu al niemand is ontgaan. Minerva Records heeft het nummer op de markt gebracht.

Twijfel niet en boek Pete Baker nu voor iedere gelegenheid via het contactformulier. Met een breed repertoire en een scala aan golden oldies staat Pete garant voor een geslaagd feest / evenement!

Comments are closed.